POTREBNO JE
500 g junećih šnicli, 400 ml Moja Kravica Kuhinjica pavlake za kuvanje, 400 g šampinjona, struk praziluka, ulje, so, biber, čaša crvenog vina.
PRIPREMA
Šnicle dobro izlupajte i začinite solju i biberom. Ispržite ih sa obe strane i nalijte belim vinom. Smanjite temperaturu, pa ih ostavite da se četrdesetak minuta dinstaju dok sva tečnost ne ispari. Iseckajte praziluk i kratko ga prodinstajte na ulju. Dodajte seckane šampinjone i začinite. Kad se pečurke izdinstaju i voda ispari, dodajte Moja Kravica Kuhinjica pavlake za kuvanje i kuvajte još tri-četiri minuta. Šnicle prelijte sosom od pečuraka i služite uz pire krompir.
Pretraži ovaj blog
Oznake
- ZANIMLJIVOSTI (543)
- ISPOVIJESTI (131)
- SLATKA JELA (122)
- ZDRAVLJE (106)
- KOLACI (58)
- slana jela (54)
- TORTE (41)
- DESERT (18)
- VIDEO RECEPTI (16)
- RECIPES (13)
- erotske ispovijesti (12)
- šokantno (11)
- video (6)
Istaknuti post
Erotske Ispovijesti (18+) – Kada mašta postane stvarnost
Hej drugari… Pišem vam još jedno moje dobro sex iskustvo… Svako od nas je uvijek drkao i maštao i zamišljao neku stariju tetu iz komš...
Objavi komentar