nedjelja, 25. prosinca 2016.

Čoko moko torta

Sastojci:
  • 1 pakovanje kakao kora
  • 1 kantica ( 700 gr ) kisele pavlake
  • 500 ml slatke pavlake ( slatko vrhnje, hulala, halta )
  • 250 gr šećera u prahu
  • 300 gr  mlevenog plazma keksa
  • 500 ml čokoladnog mleka
Priprema:
Ulupati slatku pavlaku.
Kiseloj pavlaci dodati šećer i umutiti.
Toj masi sa kiselom pavlakom dodati trećinu umućene slatke pavlake.
Sve sjediniti pa dodati mleveni prazma keks i dobro umutiti da se sve lepo sjedini.
Na tacnu staviti jednu koru i preliti sa trećinom mleka, preko staviti trećinu fila sa keksom, trećinu preostale umućene slatke pavlake.
Ponoviti postupak i sa preostale dve kore.
Dekorisati po želji i ostaviti tortu da se dobro ohladi.
To je to.
Prijatno!

Objavi komentar

Start typing and press Enter to search