- ● 300 g šećera,
● 2,5 dl vode,
● 250 g margarina,
● 100 g čokolade,
● 400 g lomljenog keksa,
● 300 g sjeckanog pečenog kikirikija,
● 2 žlice meda.
Za glazuru:
● 150 g čokolade,
● 4 žlice ulja,
● 20 g margarina
● 150 g čokolade,
● 4 žlice ulja,
● 20 g margarina
Priprema:
Prokuhajte šećer i vodu, pa dodajte margarin i čokoladu.
Skinite s vatre i dodajte 400 g lomljenog keksa i 300 g sjeckanog pečenog kikirikija.
Toplu masu sipajte u tepsiju, premažite medom, pa stavite glazuru.
Skinite s vatre i dodajte 400 g lomljenog keksa i 300 g sjeckanog pečenog kikirikija.
Toplu masu sipajte u tepsiju, premažite medom, pa stavite glazuru.
Priprema glazure: Na tihoj vatri istopite 150 grama čokolade, četiri žlice ulja i 20 grama margarina.
Ovom glazurom prelijte kolač.
Ovom glazurom prelijte kolač.
Objavi komentar