srijeda, 14. prosinca 2016.

Jagnjetina u kupusu

Sastojci


    • 600 gjagnjetine
    • 200 gcrnog luka
    • 500 gkupusa
    • 200 gparadajza
    • 150 mljogurta od obranog mleka
    • 2 čenabelog luka
    • so,
    • biber
    • mlevena crvena paprika
    • 150 mlbujona
    • 2 kašikeulja
    • 300 gcrnog hleba

  • Priprema
    Na ulju propržiti naseckan crni luk, dodati na kocke isečenu jagnjetinu, beli luk i začine. Kupus iseći na rezance i dodati u posudu sa jagnjetinom. Naliti bujonom i kuvati 40-ak minuta. Paradajz iseći na kriške, dodati u posudu i kuvati još par minuta. Servirati na tanjir, preliti jogurtom i poslužiti uz crni hleb.

Objavi komentar

Start typing and press Enter to search