Sastojci:
- 4 bataka
 - 4 karabataka
 - 2 limuna
 - 2 grejpfruta
 - 2 kasicice meda
 - 2 kasicice secera
 - mesavina zacina
 - ulje,so,biber
 - gustina po potrebi
 
Priprema:
-  Korak 1.Limun i grejpfrut iscediti pa dobijeni sok pomesati sa medom i secerom.Mesati dok se med i secer potpuno ne rastope.Ukoliko je potrebno da sok bude gusci,dodati gustin.
 -  Korak 2.Meso ocistiti,posoliti ga,dodati mesavinu zacina i biber pa sve dobro utrljati.Staviti ga u frizider na sat vremena.
 -  Korak 3.Odstojale batake i karabatake proprziti na malo ulja.
 -  Korak 4.Kad meso porumeni,dodati prethodno pripremljen sok od limuna i grejpfruta.Dinstati jos 20 minuta na tihoj vatri.
 

Objavi komentar